Nancy Meiland – Sensing Through Scent (geurfilm + talk)

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Briljante Britse parfumeur Nancy Meiland heeft een spannend evenement aangekondigd als onderdeel van de Artwave-festival in Lewes- een vertoning van de prachtige Les Parfums-film, gevolgd door een interactief geurgesprek door Nancy…

‘Artwave is het jaarlijkse festival van kunstenaars en makers uit Lewes, Seaford, Newhaven en de omliggende dorpen.

Als onderdeel van Artwave 2021 organiseert Depot een evenementenprogramma met als thema Bloemen. Loopt van 11 t/m 26 september. Onze jaarlijkse open oproeptentoonstelling toont een selectie van kunstwerken in verschillende media van lokale amateur- en professionele kunstenaars geïnspireerd door bloemen. Begeleid door lezingen, workshops en films om je zintuigen en creativiteit te prikkelen en prikkelen.’

Nancy zegt: ‘Aftrap met een vertoning van Les Parfums (film 2019) om 5.45 uur op donderdag 16 september, gevolgd door een lezing door mijzelf om de zintuiglijke wereld van de parfumerie te verkennen. Tickets gaan hard, dus wacht niet te lang boeken

Lewes Depot zegt: ‘Een avond van ontdekking door geur met lokale parfumeur en getrainde neus, Nancy Meiland

Ben je ooit nieuwsgierig geweest naar de wereld van parfum? Laat Nancy je door een microgeschiedenis van parfum leiden, van de vroegste vormen tot een kristallen bol in de rol van parfum in de toekomst. Wat kunnen we doen om ons reukvermogen te verbeteren en hoe kunnen we geur gebruiken als meditatie – een manier om thuis te komen bij onszelf.

Tickets zijn inclusief een glaasje bruis bij aankomst en de mogelijkheid om na het gesprek een 1:1-geuroverleg met Nancy te hebben.

Nancy Meiland is een parfumeur en een getrainde neus die haar carrière vorm heeft gegeven in op maat gemaakte parfumerie, het ontwerpen van kenmerkende geuren voor dit begerenswaardige iets zeer individueels en speciaals. PAPER LEAF is Nancy’s collectie van vijf geuren en één parfum Attar als Nancy Meiland PARFUMS.

Ze heeft ze gemaakt als een ode aan al haar schatten, en ze hoopt dat ze hetzelfde gaan betekenen voor degenen die ze dragen. Haar overtuiging is dat elke geur die je huid raakt je definieert en je ruimte herdefinieert, en helpt om het beeld van jezelf te projecteren dat je wilt overbrengen.’

We hebben Les Parfums beoordeeld toen het in het VK werd uitgebracht – volg die link om onze reacties te lezen en een trailer te bekijken. Het volstaat om te zeggen dat het een warme, grappige en uiterst fascinerende kijk is op hoe een professionele ‘neus’ werkt, en we raden je ten zeerste aan om te kijken, zelfs als je de Lewes-vertoning ervan niet kunt zien. Maar natuurlijk is de extra verleiding van het ruiken van Nancy’s fantastische geurige creaties (en een persoonlijk consult met haar) meer dan een reden om het te maken als je kunt!

Door Suzy Nachtegaal

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Parfumsdailleurs
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare