Geuren voor… De laatste van de zomerzon

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Laatste van de zomerzon? Nou, de laatste paar dagen is het weer eigenlijk meer ‘zomer’ dan het de afgelopen weken is geweest! Terwijl de laatste zomerdagen overgaan in het meer gouden licht van de herfst, kan het moeilijk zijn om te bepalen waar het ene seizoen eindigt en het andere begint – deze geuren zijn gevuld met een glorieuze helderheid die die vergulde dagen vangt en ons helpt om nog een tijdje aan de zon vast te houden …

GUERLAIN
Aqua Allegoria Flora Salvaggia
Wie heeft er niet gefantaseerd over rennen door een weide vol wilde bloemen, wind in ons haar? Dat is de sfeer die Guerlain probeert op te roepen met deze tweede Aqua Allegoria uit 2021, gecomponeerd om de ‘poëzie’ van de geur van wilde flora op te roepen, opgetild door een zweem van schone muskus. We kennen menige verzamelaar van deze Guerlain-creaties, die dolblij zullen zijn om deze vergulde fles (met zijn lavendelkleurige sap) aan hun zomerse geurgarderobe toe te voegen.
Vanaf £69 voor 75ml eau de toilette
guerlain.com

HOLLISTER
Canyon Escape voor haar
Een andere trend die we dit jaar in geuren opmerken, is een glinsterende zonsopgang van geuren met een woestijnthema – de olfactorische oase hier bloeiend met roos, oranjebloesem en stoffige iris, opgefrist met sappige mandarijn, bloedsinaasappel en een rimpeling van koele cactus, eronder verzacht door cederhout en een zachte vleugje musk. We stellen ons een zonovergoten huid, bloemenkronen en het glamoureuze maar relaxte escapisme van de Californische woestijn voor terwijl we deze zo vrolijke geur opsnuiven.
£ 16,50 voor 100 ml eau de parfum
zeer.co.uk

NARCISO RODRIGUEZ
Narciso Eau Neroli Ambrée
Neroli is een van de meest direct zonnige, vrolijke aantekeningen over het geurlandschap (we hebben vorig jaar een kantoorenquête gehouden en deze kwam als beste uit de bus voor het oproepen van helder licht en gelukkige vakantieherinneringen). De briljante Aurélien Guichard brengt plezier in elke spritz, hier – een ware kreet van optimisme, getemperd met comfort, in deze stiekeme, zijdeachtige droom. Oranjebloesem en zachte houtsoorten zuchten tevreden naar het zo iconische spoor van witte musk.
£ 65 voor 50 ml eau de parfum
johnlewis.com

CALVIN KLEIN
Eternity Heren Zomer
Mocht je dit jaar niet weg kunnen, dan voelt dit echt als een vakantie in een fles. Het doet denken aan de unieke luchttemperatuur van een zomerse dageraad, de luchtige opwinding van bergamotolie schittert als de eerste vingers van zonlicht die de zee verlichten, de glinsterende golven die kokoswater en een zachte, romige bries van Australisch sandelhout brengen – en je zult blij zijn om weet dat dit kostbare ingrediënt duurzaam is geproduceerd. Eternity voelt altijd als een perfecte zomerdag, voor altijd gebotteld.
€60 voor 100ml eau de toilette
superdrug.com

PARFUMS DE MARLY
Greenley
Een duidelijk groenere sfeer voor dit geliefde nichehuis, dat het gevoel van een Keulen geeft, maar met het voordeel van een veel grotere uithoudingsvermogen in een geconcentreerde parfum. De petitgrain barst van de citrus en zorgt voor een onmiddellijke frisheid, een fruitige interpretatie van kasjmierhout vermengd met frisse appel en de schaduwrijke koelte van violet. Amberwood rimpelt overal, waardoor dit aanvoelt als een broodnodige wandeling door de bossen wanneer je moet ontsnappen.
£ 160 voor 75 ml eau de parfum
harrods.com

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Parfumsdailleurs
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare